ARBOmedia posiluje portfolio o Karaoketexty.cz

5. 1. 2015

Mediazastupitelství ARBOmedia má nového mandanta – server Karaoketexty.cz, který provozuje společnost KNOWLIMITS Group a.s. Se svými více než sedmi sty tisíci uživateli měsíčně se jedná o čtvrtý největší server českého internetu v kategorii „Zábava a hry“ a druhý největší server portfolia svého dosavadního mediazastupitele, společnosti Impression Media.

„Akvizice serveru Karaoketexty.cz plně zapadá do naší růstové strategie, kde stálé zvětšování sítě nabízí našim klientům prostor pro vysokozásahové kampaně a zároveň vhodně doplňuje porfolio serverů o mladší cílové skupiny. Tento obchodní úspěch je vyústěním naší dlouhodobé snahy o férovou a win-win spolupráci s českými online médii,“ říká Petr Jaroš, CEO ARBOmedia.

Od nového roku ARBOmedia dále navázala spolupráci s jedenácti dalšími online médii, například s rádiem SeeJay, úložištěm Myairbridge.com a fotbalovými portály Hattrick.cz a eFotbal.cz.

O ARBOmedia s.r.o.:

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. ARBOmedia zajišťuje odborné poradenství, širokou škálu služeb a komplexní portfolio produktů pro efektivní a cílené marketingové řešení. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů.

ARBOmedia posiluje portfolio o Karaoketexty.cz



arrow_back   Zpět na výpis