ARBOmedia posiluje v segmentu Zdraví, získala server uLékaře.cz

2. 2. 2016

Novým webem v inzertní nabídce mediazastupitelství ARBOmedia se stal největší odborný portál o zdraví uLékaře.cz, který měsíčně navštíví více než 500 tisíc reálných uživatelů. Balíček Zdraví, který TISCALI MEDIA nabízí svým klientům, se tak stal jedničkou na českém trhu.

Portál uLékaře.cz je nejnavštěvovanějším webem o zdraví v České republice. V lednu 2016 zaznamenal návštěvnost ve výši 567 tisíc RU z počítačů, 268 tisíc RU z mobilních telefonů a 98 tisíc RU z tabletů (podle Netmonitor.cz). Svoji popularitu si vybudoval především díky profesionálnímu obsahu vytvářenému výhradně lékaři.

Balíček Zdraví skupiny TISCALI MEDIA obsahuje vedle uLékaře.cz i weby Doktorka.cz (364 018 RU), Ordinace.cz (141 787 RU) a Zdraviamy.cz (45 670 RU) a je tak největším na českém trhu.

Stránky uLékaře.cz nabízejí především zdravotní poradenství, články o zdraví a lécích, videa zachycující vyšetření či operace a mnoho dalšího. Mezi návštěvníky převažují ženy (61 %), skoro polovina z nich je pak ve věku 22–44 let.

„uLékaře.cz umožňuje díky svému odbornému obsahu efektivní zásah cílové skupiny hledající informace o zdraví,“ říká výkonný ředitel TISCALI MEDIA, a. s., Michal Kubík. Kromě standardních formátů lze na webu využít také nestandardní formáty, jako jsou skiny, videoad, ilayer, interstitial nebo PR články a specializované poradny, kde odpovídá 135 specialistů.

„Pod hlavičkou webu vznikla rovněž mobilní aplikace, která uživatelům umožňuje rychlé položení dotazu na konkrétní zdravotní problém a listování databází tisíců již provedených konzultací. Měsíčně je přes mobilní aplikaci zodpovězeno více než 600 dotazů z celkového počtu 2500 konzultací,“ dodává jednatel společnosti MeDitorial Ruda Ringelhán.

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. ARBOmedia zajišťuje odborné poradenství, širokou škálu služeb a komplexní portfolio produktů pro efektivní a cílené marketingové řešení. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů s 2 686 415 RU/měsíčně.

ARBOmedia posiluje v segmentu Zdraví, získala server uLékaře.cz



arrow_back   Zpět na výpis