ARBOmedia představuje regionální balíček pro Prahu a střední Čechy

5. 2. 2018

Regionální balíček od mediálního zastupitelství ARBOmedia, který cílí na čtenáře v Praze a středních Čechách, oslovuje stále více čtenářů. Online verze populárních regionálních periodik včetně Nasregion.cz, Nasepraha.cz, Prazskypatriot.cz a Ctidoma.cz měsíčně oslovuje už přes 535 000 reálných uživatelů měsíčně.

Nasregion.cz je internetová verze respektovaného měsíčníku Náš Region od vydavatelství A11 s.r.o., který je zdarma dostupný v jednotlivých částech Prahy a v oblasti středních Čech včetně Kladenska a Berounska. Nasregion.cz se zabývá se širokou škálou lokálních témat od společenského dění, přes sport a kulturu, až po dění na místních radnicích. Regionální balíček Prazskypatriot.cz, Ctidoma.cz, i60.cz, Nasepraha.cz a Nasregion.cz oslovuje přes 535 000 unikátních uživatelů každý měsíc.

„Regionální balíček pro Prahy a střední Čechy jsme vytvořili před několika týdny a jeho výkon předčil všechna naše očekávání. Jeho rozšíření o další projekty včetně Nasepraha.cz nebo i60.cz z něj činí ještě atraktivnější produkt pro všechny klienty ARBOmedia, což už v současnosti potvrzuje jejich zájem. Samozřejmě budeme v dalších týdnech a měsících s rozšiřováním obsahového i tematického zásahu regionálního balíčku pokračovat, abychom vytvořili ideální produkt,“ slibuje CEO ARBOmedia Petr Jaroš.

Informace o místním dění patří k nejdynamičtěji rostoucím segmentům zpravodajských webů. Díky rozšíření balíčku o Nasepraha.cz, i60.cz, Prazskypatriot.cz, Ctidoma.cz a Nasregion.cz má společnost ARBOmedia tento trend ideálně podchycený.

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů.

ARBOmedia představuje regionální balíček pro Prahu a střední Čechy



arrow_back   Zpět na výpis