ARBOmedia rozšiřuje spolupráci s Kinobox.cz

9. 3. 2015

Media zastupitelská společnost ABROmedia a filmový server Kinobox.cz rozšířili svou vzájemnou spolupráci o další důležitý prvek. Vedle mediálního zastoupení bude ARBOmedia pro Kinobox.cz zajišťovat i technologickou platformu pro streamování videí.

Populární filmový zpravodaj Kinobox.cz začal v rámci spolupráce s media zastupitelstvím ARBOmedia využívat služeb streamovací platformy.

„Nová spolupráce posiluje dlouhodobě dobrý vztah mezi našimi projekty a dokazuje, že ARBOmedia dokáže svým klientům vedle media zastupitelství i další zajímavé služby,“ říká CEO ARBOmedia Petr Jaroš.

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. ARBOmedia zajišťuje odborné poradenství, širokou škálu služeb a komplexní portfolio produktů pro efektivní a cílené marketingové řešení. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů.

ARBOmedia rozšiřuje spolupráci s Kinobox.cz



arrow_back   Zpět na výpis