ARBOmedia zastupuje projekt Nasregion.cz

17. 10. 2017

Mediální zastupitelství ARBOmedia zařadilo do své nabídky nový projekt Nasregion.cz, který společně s portály Prazskypatriot.cz a Ctidoma.cz tvoří kompaktní balíček, zacílený na skupinu uživatelů se zájmem o dění v Praze a ve středních Čechách.

Nasregion.cz je internetová verze měsíčníku Náš Region od vydavatelství A11 s.r.o., který je zdarma dostupný v jednotlivých částech Prahy a v oblasti středních Čech včetně Kladenska a Berounska. Nasregion.cz se zabývá se širokou škálou lokálních témat od společenského dění, přes sport a kulturu, až po dění na místních radnicích. V balíčku s Prazskypatriot.cz a Ctidoma.cz může Nasregion.cz oslovit přes 300 tisíc unikátních uživatelů každý měsíc. „Delší dobu jsme hledali lokální médium, které by doplnilo balíček pro střední Čechy a Prahu. Projekt Nasregion.cz. splňuje naše představy o médiu, které nabízí kompletní informační servis, a má do budoucna velký růstový potenciál,“ vysvětluje důvod zařazení Nasregion.cz do portfolia ARBOmedia CEO firmy Petr Jaroš. Informace o místním dění patří k nejdynamičtěji rostoucím segmentům zpravodajských webů. Díky vytvoření balíčku Prazskypatriot.cz, Ctidoma.cz a Nasregion.cz má společnost ARBOmedia tento trend podchycený.

O TISCALI MEDIA, a.s.: Skupina TISCALI MEDIA, a. s. je tradičním provozovatelem internetových médií a služeb, které měsíčně oslovují 4,3 milionu uživatelů. Kromě vlastního zpravodajství, komentářů a rozhovorů nabízí i specializované weby o vědě (Nedd.cz), videohrách (Games.cz), celebritách (Osobnosti.cz), financích (Našepeníze.cz) a filmech (Dokina.cz). Součástí skupiny jsou i populární služby jako Tiscali E-mail, datové úložiště Úschovna.cz nebo srovnávač energií Srovnám.cz. Od roku 2014 patří do skupiny i společnost ARBOmedia, s.r.o., jedno z nejvýznamnějších mediálních zastupitelství na českém trhu.

Kontakt pro média: Aneta Bauerová tel.: +420 722 580 193 e-mail: aneta.bauerova@tiscalimedia.cz web: http://www.tiscalimedia.cz

ARBOmedia zastupuje projekt Nasregion.cz



arrow_back   Zpět na výpis