ARBOmedia získala do portfolia dalších šest portálů

11. 5. 2015

O šest nových portálů se rozrostlo portfolio mediálního zastupitelství společnosti ARBOmedia. Příchod dalších populárních webů, mezi kterými nechybí hudební zpravodaj Musicserver.cz nebo realitní web Realcity.cz, dále rozšiřuje zásah a tematickou pestrost nabídky celé skupiny

Mezi šest nových portálů, o které se portfolio ARBOmedia rozrůstá, najdeme prestižní hudební web Musicserver.cz, který přináší informace o novinkách na poli hudby, obsahuje recenze nových alb, DVD, koncertů, rozhovory, rubriku a mnoho jiných zajímavostí. Není zaměřen na specifickou oblast hudby, a proto si na něm najde každý něco zajímavého. Měsíčně jej navštíví více než 100 tisíc RU.

Dalším novým hudebním přírůstkem v porfoliu ARBOmedia je web legendárního metalového časopisu Spark. Jeho redakce nabízí na adrese www.spark-rockmagazine.cz aktuální servis pro všechny fanoušky tvrdé hudby.

Třetím novým webem je filmový server Filmserver.cz, jehož informace o filmových novinkách i klasikách měsíčně vyhledá 83 tisíc RU.

ARBOmedia bude nově zastupovat i populární realitní web Realcity.cz společnosti MULTIMEDIA SOLUTION s.r.o. Na webu najdou jeho návštěvníci více než 100 tisíc denně aktualizovaných nabídek nemovitostí od realitních kanceláří z celé České republiky a návštěvnost serveru je podporována i stejnojmenným časopisem, který vychází již 14 let.

Šestici nově zastupovaných webů pak doplňují projekty Time4men.cz a Supertelo.cz.

O ARBOmedia s.r.o.:

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. ARBOmedia zajišťuje odborné poradenství, širokou škálu služeb a komplexní portfolio produktů pro efektivní a cílené marketingové řešení. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů.

ARBOmedia získala do portfolia dalších šest portálů



arrow_back   Zpět na výpis