Extra Online Media bude nově obchodně zastupovat ARBOmedia, část inzertního prostoru zůstane v režii EOM

15. 11. 2021

Vydavatelství Extra Online Media (EOM) ukončilo několikaletou spolupráci s mediálním domem Czech News Center (CNC) spočívající v obchodním zastupování. Jeho novým partnerem se v novém roce stane provozovatel internetových médií a služeb, společnost ARBOmedia, s.r.o. (ARBO).

„Po letech cítíme, že je čas na změnu. ARBOmedia je silný hráč v obchodním zastupování médií a má velké know how. Věříme, že spolupráce nám přinese ještě větší obchodní úspěchy. Zároveň plánujeme další rozvoj vlastního obchodního týmu, část inzertního prostoru si budeme i nadále prodávat sami,“ vysvětluje obchodní ředitelka Extra Online Media Michaela Kačena.

ARBOmedia tím rozšíří své portfolio o weby Extra Online Media, které oslovuje více než 58 % internetové populace, konkrétně přes 5 milionu reálných uživatelů měsíčně. Provozuje weby eXtra.cz, Lifee.cz, G.cz, Toprecepty.cz, Extralife.cz a OneTV.cz.

Spolupráce bude nastavena tak, že část inzertního prostoru bude nabízet společnost ARBOmedia, část vlastní obchodní tým Extra Online Media. Výjimkou je však web Toprecepty.cz, který nadále zůstane ze 100 procent v režii obchodního týmu Extra Online Media. Jedničku mezi weby o vaření koupilo vydavatelství v loňském roce a v tom letošním se podařilo zásadně zvýšit jeho návštěvnost. Podle NetMonitoru jej navštěvuje 2,3 milionu uživatelů měsíčně, nabízí přes 60.000 receptů a registruje přes 100.000 kuchařů a kuchařek. Z hlediska počtu návštěv je 2x větší, než konkurenční projekty. V těchto dnech přichází na trh také s dvěma tištěnými video kuchařkami.

Extra.cz

„Máme za sebou všichni velmi složitý rok, média nevyjímaje. Přesto se nám podařily úspěchy, například udělat z Topreceptů absolutní jedničku v kategorii webů, které se věnují vaření, a také výrazně navýšit inzertní příjmy eXtra.cz a Lifee.cz,“ doplňuje Michaela Kačena a připomíná, že velké úspěchy zaznamenalo vydavatelství i s weby G.cz a OneTV.cz, které „stvořily“ například hvězdy jako je TMBK a jeho Továrnu Na Debilno či Tři v jednom.

O ARBOmedia:

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy.

O Extra Online Media:

Extra Online Media je internetový vydavatel oslovující více než 58 % internetové populace. Provozuje internetové tituly eXtra.czLifee.czG.czToprecepty.czExtralife.cz a OneTV.cz. Z dílny EOM vznikly hvězdy jako TMBK a jeho Továrna Na Debilno či Tři v jednom.

Extra Online Media bude nově obchodně zastupovat ARBOmedia, část inzertního prostoru zůstane v režii EOM



arrow_back   Zpět na výpis