Nabídka ARBOmedia se rozšířila o další dva nové projekty

20. 8. 2016

Od srpna 2016 jsou nově v inzertní nabídce našeho mediazastupitelství ARBOmedia dva portály, Příroda.cz a Managementmania.cz.

ManagementMania je profesionální znalostní sociální síť pro business. Jde o ekosystém pro organizace, profesionály, podnikatele, studenty, akademiky, kteří na jednom místě najdou praktické informace, mohou vytvářet reference, dávat doporučení, vytvářet síť kontaktů a firem nebo prodávat služby a produkty.

Portál Příroda.cz se už od roku 2004 věnuje ekologii, přírodě a všemu, co s těmito obory souvisí, jako je například turistika nebo fotografování. Vedle článků na něm uživatelé najdou i lexikon přírody, srovnávací testy, inzeráty nebo ekologický adresář.

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů s 2 686 415 RU/měsíčně.

Nabídka ARBOmedia se rozšířila o další dva nové projekty



arrow_back   Zpět na výpis