Nabídka ARBOmedia se rozšířila o dalších pět nových webů

7. 12. 2015

Portfolio mediálního zastupitelství společnosti ARBOmedia, patřící do skupiny Tiscali Media, obohatila další pětice nových webových portálů. Nové akvizice rozšiřují zásah zejména ve sportovním a mužském packu.

Největším, od 1.ledna 2016, v nabídce ARBOmedia je internetový pánský magazín Prochlapy.cz, na kterém čtenáři každý den najdou nové články představující životní styl moderních a aktivních mužů. Texty o módě, technice, kultuře, si na Prochlapy.cz měsíčně najde 325 668 reálných uživatelů podle Netmonitoru.

I další projekt je zaměřen na jednu populární pánskou zálibu, konkrétně na auta. Nový fenomén Formule E, tedy světového šampionátu speciálních formulí poháněných elektřinou, sleduje web eformule.cz, který rozšíří sportovní pack ARBOmedia.

Do nabídky ARBOmedia přibývají i weby Gizchina.cz (pro fanoušky činských telefonů, tabletů a dalších gadgetů), Soutez.cz (již 10 let nejnavštěvovanější soutěžní portál na českém trhu) a TVguru.cz (pro všechny seriálové a filmové nadšence).

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. ARBOmedia zajišťuje odborné poradenství, širokou škálu služeb a komplexní portfolio produktů pro efektivní a cílené marketingové řešení. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů s 2 686 415 RU/měsíčně.

Nabídka ARBOmedia se rozšířila o dalších pět nových webů



arrow_back   Zpět na výpis