Nabídka ARBOmedia se rozšířila o dalších šest nových webů

1. 7. 2016

Portfolio mediálního zastupitelství společnosti ARBOmedia, patřící do skupiny Tiscali Media, obohatila šestice nových webových portálů. Nové akvizice rozšiřují zásah zejména v zábavným a ženském packu.  

Největším, od 1. července 2016, v nabídce ARBOmedia je internetový magazín Topzine.cz, na kterém čtenáři každý den najdou nové články o aktuálním dění z domova i ze světa, dále pak novinky z hudebního a filmového světa. Články na Topzine.cz měsíčně najde 110 639 reálných uživatelů podle Netmonitoru.

Další dva projekty jsou zaměřené na cílovou skupinu ženy. Portál WomanOnly.cz se zabývá otázkám ženské krásy a zdraví. Druhý portál, Weddingmag.cz, se věnuje dění okolo svateb. Tyto dva portály doplňují Ženský pack spolu s portály jako jsou Doktorka.cz, Ordinace.cz, Babinet.cz a další.

Do nabídky ARBOmedia přibývají i weby Studentmag.cz (portál zaměřený na studenty a studentský život), a Jenprocestovatele.cz (portál věnovaný cestování nejen po České republice).

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů s 2 686 415 RU/měsíčně.

Nabídka ARBOmedia se rozšířila o dalších šest nových webů



arrow_back   Zpět na výpis