Portfolio ARBOmedia rozšířil inspirační portál Ženysro.cz

20. 10. 2016

Mediazastupitelství ARBOmedia zahájilo spolupráci s portálem Ženysro.cz, a dále tak rozšiřuje nabídku zastupitelství v ženském segmentu. Inzertní balíček ŽENY od TISCALI MEDIA / ARBOmedia osloví měsíčně 1,4 milionu reálných uživatelek a uživatelů dle Netmonitoru.

Portál Ženysro.cz je založen na marketingovém principu „word of mouth“, čili osobního doporučení. Autenticitou obsahu, který je z 90 % tvořen samotnými uživatelkami, je jediným svého druhu na českém internetu. Na obsahu se podílí 60 tisíc českých a slovenských žen, které se aktivně zapojují do testování produktů nebo služeb a následně sdílejí své zkušenosti, zážitky a hodnocení.

„Projekt ŽENY s.r.o. velmi vhodně doplňuje náš inzertní balíček ŽENY, které nyní zahrnuje široké portfolio webů jako Babyonline.cz, Babinet.cz, Weddingmag.cz, Iconiq.cz, Doktorka.cz, uLekare.cz, a další,“ říká CEO ARBOmedia, s.r.o. Petr Jaroš.

Průměrná registrovaná uživatelka Ženysro.cz odpovídá ženě 33 +, je vdaná, má jedno dítě, středními příjmy a středoškolské vzdělání.

„Naší velkou konkurenční výhodou je to, že své uživatelky velmi dobře známe a umožňujeme tak spolupracujícím firmám vhodnou segmentaci pro testování zboží, průzkumy nebo doporučení pro redesign produktů, a to napříč kategoriemi od FMCG a kosmetiku až po domácí elektrospotřebiče,“ říká autorka projektu ŽENY s.r.o. Eva Čejková Vašková.

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů.

Portfolio ARBOmedia rozšířil inspirační portál Ženysro.cz



arrow_back   Zpět na výpis