Představujeme nový pack Zpravodajství

20. 2. 2017

Společnost ARBOmedia, s.r.o. spolu s TISCALI MEDIA, a.s. nabízí klientům nový inzertní pack Zpravodajství s celkovým zásahem 938 041 uživatelů měsíčně.

Hlavní částí nově vzniklého zpravodajského packu je web Zpravy.tiscali.cz, který v lednu 2017 dosáhl rekordní návštěvnosti ve výši 808 445 RU dle NetMonitoru a patří mezi desítku nejnavštěvovanějších zpravodajských portálů v ČR. Obsahový koncept serveru je založen na mottu „Zprávy, na kterých záleží“. „Nezatěžujeme čtenáře zbytečnostmi, události zasazujeme do souvislostí a publikujeme komentáře podepřené fakty a zpracované zkušenými autory,” říká ředitel TISCALI MEDIA, .a.s. Michal Kubík.

Pack Zpravodajství tvoří dále nové weby v portfoliu media zastupitelství ARBOmedia. Prvním je zpravodajský server Eurodenik.cz, který se soustředí především na zahraniční zpravodajství a připravuje vlastní texty bez využití agenturních zpráv. Měsíčně navštíví Eurodenik.cz průměrně 100 000 uživatelů. Druhým novým webem v nabídce ARBOmedia je regionální zpravodajský web ze Středočeského kraje Ctidoma.cz.

Součástí packu Zpravodajství jsou i další weby jako Nasepenize.cz, Literarky.cz a Prazskypatriot.cz.

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů.

Představujeme nový pack Zpravodajství



arrow_back   Zpět na výpis