Weby vydavatelství RF Hobby bude obchodně zastupovat ARBOmedia

28. 3. 2017

Nabídka reklamního zásahu mediazastupitelství ARBOmedia, s.r.o. se 1. dubna rozroste o šest populárních webů vydavatelství RF Hobby, s.r.o. Nová dohoda o obchodním zastoupení rozšiřuje zásah ARBOmedia zejména v mužském packu a obsahuje weby Epochaplus.cz, 21stoleti.cz, Epochalnisvet.cz, Nasehvezdy.cz, iLuxus.cz a Rezidenceonline.cz.

Největším nově nabízeným webem je portál Epochaplus.cz se zásahem 450 219 reálných uživatelů podle NetMonitoru. Věnuje se především tématům z oblasti historie, technologie a vědy. Oslovuje primárně cílovou skupinu 18-45 let se středními a středně vyššími příjmy. Sesterský portál Epochalnisvet.cz je internetový magazín se zajímavými články z oblasti vědy a poznání, planety Země, historie, zajímavostí i životního stylu.

I další projekt se věnuje historii a všemu s tím okolo spojené. Portál 21stoleti.cz rozšiřuje poznání do světa objevů, architektury nebo medicíny a svým obsahem zaujme 259 550 reálných uživatelů měsíčně dle NetMonitoru.

Dalšími portály do portfolia jsou pak Rezidenceonline.cz, projekt nejprestižnějšího českého titulu v oblasti bydlení, magazínu REZIDENCE a jeho sesterského časopisu VILLA journal, web iLuxus.cz doplňující magazín úspěšných Top Class a zpravodaj ze světa slavných osobností Nasehvezdy.cz.

Na všech těchto webech nabídne ARBOmedia svým klientům reklamní formáty jak v desktopu, tak na mobilních zařízeních. Standardní formáty budou i zde rozšířené na Richmedia (viditelné formáty na míru).

O ARBOmedia, s.r.o.

ARBOmedia je přední interaktivní mediální zastupitelství poskytující služby v oblasti displej, video a mobilní reklamy. Jako součást vlastní reklamní sítě nabízí produkty založené na prověřených technologiích pro podporu efektivní komunikace on-line reklamy. V současné době spravujeme více než 55 webových projektů.

Weby vydavatelství RF Hobby bude obchodně zastupovat ARBOmedia



arrow_back   Zpět na výpis